a la mormor
En grydefuld
nok til 2-3 personer
Ingredienser
2 kyllingebryster
1 øko løg
1 dåse øko kokosmælk
2 tsk. Salt
1 tsk. Peber
1 bundt friske øko asparges
1 spsk. kokosolie til at stege i
Evt. kylling kraft eller øko kraft tern
Sådan gør du:
Riv løget, eller skær det i små tern.
Rens og skær kyllingbrysterne i tern/stykker efter egen smag.
Skyl asparges
Skyl broccoli og blomkål hvis du har valgt dette som tilbehør
- Blancher løg i en gryde.
- Tilsæt kyllingetern og blancher dem i 2-3 minutter, indtil de er hvide, men ikke tørstegt
- Tilsæt kokosmælk
- Tilsæt salt og peber
- Kog op og derefter under låg for svag varme i 5-10 minutter
- Jævn sovsen med kikærtemel
- Tilsæt fyld
- Smag til inden servering
- Server evt. med kogt/dampet broccoli og blomkål eller søde kartofler eller rodfrugter tilberedt i ovn
Fyld
- Rens et bundt asparges og skær dem i små passende stykker
- Kog dem i 4-5 minutter indtil de er bløde, men ikke kogt ud
Gode råd
- Du kan tynde sovsen med vandet fra de kogte broccili eller asparges.
- Herefter kan du jævne den med en jævning bestående af kikærtemel og vand. Brug en melryster.
Så nemt er det!
Velbekomme!